Полицейски служители от РУ- Шумен установиха и задържаха  извършител  на

...
Полицейски служители от РУ- Шумен установиха и задържаха  извършител  на
Коментари Харесай

Жрица на любовта ограби възрастен мъж в дома му

Полицейски чиновници от РУ- Шумен откриха и задържаха  извършител  на кражба на парична сума единствено час откакто била незаконно отнета. За кражба на  малко над 1900 лв. от жилище в Шумен съобщил 53-годишен мъж от село Изгрев. По думите му това станало в обедните часове през вчерашния ден. Това оповестиха от полицията за Varna24.bg.

На място незабавно бил ориентиран полицейски екип. Изяснено било, че малко преди да бъде осъществена кражбата, мъжът употребил полови услуги на 23-годишна жена. Спрял се на нея по публикация в уебсайт. Повикал я в жилище в Шумен. Платил ѝ съгласно предварителната спогодба за осъществената услуга. Предложил да повторят. Докато се приготвял, " жрицата на любовта " употребила невниманието му, лишила му сумата от 1904 лв., и напуснала жилището.

След бързи дейности 23-годишната жена била открит и арестувана. Отнетата парична сума  незабавно предала на 40-годишен мъж. Парите са открити и конфискувани от него. Жената и мъжът са арестувани за период до 24 часа в РУ- Шумен.  За осъществено закононарушение по член 194 алинея 1 от Наказателен кодекс е формирано досъдебно произвеждане.

Случаят е докладван в способената прокуратура, дейностите по документиране на закононарушението не престават под надзора ѝ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР